Kategorie receptů
- Autor: Helena58
- Uživatelský recept
- Porce: 80.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Tvaroh polotučný průměr | 20 |
Tatarská omáčka (Spak) | 8 |
Vejce celá průměr | 20 |
Okurky sterilované (Bonduelle) | 8 |
Mrkev | 17 |
Cibule | 7 |
Energetická hodnota celkem: 384 kJ
Bílkoviny (g): 5,
Tuky (g): 6,
Sacharidy (g): 5,
SAFA (g): 1,
Cukry (g): 3,
Vláknina (g): 1,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 5 kJ
Bílkoviny (g): 0.1, Tuky (g): 0.1, Sacharidy (g): 0.1, SAFA (g): 0, Cukry (g): 0, Vláknina (g): 0, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.