Kategorie receptů
- Autor: Hotel
- Porce: 3.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Ledvinky hovězí, vepřové | 374 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 20 |
Mouka pšeničná hladká | 30 |
Cibule | 80 |
Žampiony | 140 |
Rýže dlouhozrnná (uvařená) | 285 |
Energetická hodnota celkem: 4341 kJ
Bílkoviny (g): 72,
Tuky (g): 35,
Sacharidy (g): 103,
SAFA (g): 9,
Cukry (g): 10,
Vláknina (g): 13,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 1447 kJ
Bílkoviny (g): 24, Tuky (g): 11.7, Sacharidy (g): 34.3, SAFA (g): 3, Cukry (g): 3.3, Vláknina (g): 4.3, Sůl (g): 0.7
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.