Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Kuracie maso na zelenine

Zpět
  • Autor: evalukacova
  • Doba přípravy (min.): 40
  • Uživatelský recept
  • Porce: 8.00

Ingredience

Dochucovadla:

Soľ,čierné korenie,petržlenova vňať

Energetická hodnota celkem: 16278 kJ

Bílkoviny (g): 195, Tuky (g): 106, Sacharidy (g): 512, SAFA (g): 13, Cukry (g): 53, Vláknina (g): 40, Sůl (g): 3

Energetická hodnota na 1 porci: 2035 kJ

Bílkoviny (g): 24.4, Tuky (g): 13.3, Sacharidy (g): 64, SAFA (g): 1.6, Cukry (g): 6.6, Vláknina (g): 5, Sůl (g): 0.4

Postup přípravy

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři