Kategorie receptů
- Autor: aleachim
- Uživatelský recept
- Porce: 6.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Hovězí maso zadní průměr (syrové) | 300 |
Paprika červená | 75 |
Rajčata | 246 |
Česnek | 15 |
Brambory zimní | 248 |
Celer bulva | 177 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 31 |
Mrkev | 205 |
Cibule | 45 |
hraška na zahuštění | 57 |
Energetická hodnota celkem: 5561 kJ
Bílkoviny (g): 84,
Tuky (g): 48,
Sacharidy (g): 133,
SAFA (g): 10,
Cukry (g): 45,
Vláknina (g): 23,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 927 kJ
Bílkoviny (g): 14, Tuky (g): 8, Sacharidy (g): 22.2, SAFA (g): 1.7, Cukry (g): 7.5, Vláknina (g): 3.8, Sůl (g): 0.2
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.