Kategorie receptů
- Autor: kacucha
- Doba přípravy (min.): 10
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Okurka salátová | 600 |
Cukr bílý (řepný, třtinový) | 50 |
Ocet | 30 |
Sůl | 3 |
Voda, minerální vody bez příchutě | 200 |
Dochucovadla:
Sůl, ocet
Energetická hodnota celkem: 1216 kJ
Bílkoviny (g): 6,
Tuky (g): 0,
Sacharidy (g): 69,
SAFA (g): 0,
Cukry (g): 60,
Vláknina (g): 6,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 304 kJ
Bílkoviny (g): 1.5, Tuky (g): 0, Sacharidy (g): 17.3, SAFA (g): 0, Cukry (g): 15, Vláknina (g): 1.5, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Na hrubším struhadle nastrouhanou oloupanou okurku zamícháme se zálivkou. Zálivka: Smícháme dvě lžíce cukru, dvě lžíce octa, špetku soli a dvě deci vody. Pořádně promícháme dokud se cukr a sůl nerozpustí.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.