Kategorie receptů
- Autor: vlastik.yaris
- Uživatelský recept
- Porce: 8.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Máslo čerstvé | 20 |
rebarbora | 250 |
Cukr bílý (řepný, třtinový) | 75 |
Mouka pšeničná celozrnná | 200 |
Vejce celá průměr | 150 |
Energetická hodnota celkem: 5793 kJ
Bílkoviny (g): 50,
Tuky (g): 35,
Sacharidy (g): 213,
SAFA (g): 17,
Cukry (g): 82,
Vláknina (g): 32,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 724 kJ
Bílkoviny (g): 6.3, Tuky (g): 4.4, Sacharidy (g): 26.6, SAFA (g): 2.1, Cukry (g): 10.3, Vláknina (g): 4, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.