Kategorie receptů
- Autor: sousanda
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Rajčata | 200 |
Okurka salátová | 100 |
Cibule | 40 |
Vejce celá průměr | 55 |
Šunka kuřecí průměr | 100 |
Mléko kefírové 1,5 % tuku | 250 |
Energetická hodnota celkem: 1387 kJ
Bílkoviny (g): 32,
Tuky (g): 10,
Sacharidy (g): 24,
SAFA (g): 5,
Cukry (g): 16,
Vláknina (g): 4,
Sůl (g): 3
Energetická hodnota na 1 porci: 694 kJ
Bílkoviny (g): 16, Tuky (g): 5, Sacharidy (g): 12, SAFA (g): 2.5, Cukry (g): 8, Vláknina (g): 2, Sůl (g): 1.5
Postup přípravy
Očištěná rajčata a okurku nakrájíme na kostičky, cibuli hodně na jemno a vajíčka a šunku rovněž na kostičky. Vše promícháme, zalijeme kefírem a ochutíme pepřem a solí.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.