Kategorie receptů
- Autor: ANELEH17
- Doba přípravy (min.): 60
- Uživatelský recept
- Porce: 12.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Tvaroh odtučněný průměr | 500 |
Vejce celá průměr | 1 |
Rozinky | 125 |
Jablka | 410 |
Solamyl bramborový škrob | 45 |
Energetická hodnota celkem: 4569 kJ
Bílkoviny (g): 66,
Tuky (g): 3,
Sacharidy (g): 200,
SAFA (g): 2,
Cukry (g): 154,
Vláknina (g): 18,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 381 kJ
Bílkoviny (g): 5.5, Tuky (g): 0.3, Sacharidy (g): 16.7, SAFA (g): 0.2, Cukry (g): 12.8, Vláknina (g): 1.5, Sůl (g): 0.1
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.