Kategorie receptů
- Autor: vanouskaja
- Uživatelský recept
- Porce: 14.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Hera | 100 |
Cukr bílý (řepný, třtinový) | 120 |
Med | 150 |
Vejce celá průměr | 55 |
Mouka pšeničná hladká | 450 |
Kypřící prášek do pečiva | 10 |
Mléko čerstvé polotučné (1,5 % tuku) | 200 |
Mouka pšeničná hladká | 60 |
Žloutek | 20 |
Cukr bílý (řepný, třtinový) | 120 |
Máslo čerstvé | 200 |
Energetická hodnota celkem: 23421 kJ
Bílkoviny (g): 75,
Tuky (g): 255,
Sacharidy (g): 737,
SAFA (g): 152,
Cukry (g): 368,
Vláknina (g): 41,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 1673 kJ
Bílkoviny (g): 5.4, Tuky (g): 18.2, Sacharidy (g): 52.6, SAFA (g): 10.9, Cukry (g): 26.3, Vláknina (g): 2.9, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.