Kategorie receptů
- Autor: HelenaRihova
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Chléb toastový tmavý průměr | 88 |
Šunka vepřová nejvyšší jakosti | 40 |
Sýr tučný tvrdý 45% průměr | 30 |
Energetická hodnota celkem: 1584 kJ
Bílkoviny (g): 24,
Tuky (g): 13,
Sacharidy (g): 40,
SAFA (g): 7,
Cukry (g): 3,
Vláknina (g): 2,
Sůl (g): 3
Energetická hodnota na 1 porci: 792 kJ
Bílkoviny (g): 12, Tuky (g): 6.5, Sacharidy (g): 20, SAFA (g): 3.5, Cukry (g): 1.5, Vláknina (g): 1, Sůl (g): 1.5
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.