Kategorie receptů
- Autor: mutam
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Hovězí maso přední průměr | 500 |
Mrkev | 100 |
Celer bulva | 50 |
Petržel - kořen | 50 |
Česnek | 3 |
Voda, minerální vody bez příchutě | 1000 |
Těstoviny (uvařené) | 200 |
Dochucovadla:
sůl,pepř,nové koření, bobkový list
Energetická hodnota celkem: 6261 kJ
Bílkoviny (g): 98,
Tuky (g): 88,
Sacharidy (g): 76,
SAFA (g): 39,
Cukry (g): 15,
Vláknina (g): 9,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 1565 kJ
Bílkoviny (g): 24.5, Tuky (g): 22, Sacharidy (g): 19, SAFA (g): 9.8, Cukry (g): 3.8, Vláknina (g): 2.3, Sůl (g): 0.5
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.