Kategorie receptů
- Autor: Hotel
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Krůtí prsa bez kůže | 500 |
Šunka vepřová průměr | 100 |
Vejce celá průměr | 165 |
Okurky sterilované průměr | 120 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 12 |
Slanina anglická | 70 |
Máslo čerstvé | 10 |
Energetická hodnota celkem: 5506 kJ
Bílkoviny (g): 166,
Tuky (g): 70,
Sacharidy (g): 6,
SAFA (g): 28,
Cukry (g): 3,
Vláknina (g): 4,
Sůl (g): 6
Energetická hodnota na 1 porci: 1377 kJ
Bílkoviny (g): 41.5, Tuky (g): 17.5, Sacharidy (g): 1.5, SAFA (g): 7, Cukry (g): 0.8, Vláknina (g): 1, Sůl (g): 1.5
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.