Kategorie receptů
- Autor: Teranova
- Uživatelský recept
- Porce: 19.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Vejce celá průměr | 144 |
Cukr hnědý (řepný, třtinový) | 180 |
Banány | 417 |
Jablka | 208 |
Kypřící prášek do pečiva | 20 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 20 |
Mouka špaldová celozrnná | 265 |
Máslo čerstvé | 10 |
Kokos strouhaný | 20 |
Energetická hodnota celkem: 12006 kJ
Bílkoviny (g): 59,
Tuky (g): 60,
Sacharidy (g): 514,
SAFA (g): 25,
Cukry (g): 280,
Vláknina (g): 31,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 632 kJ
Bílkoviny (g): 3.1, Tuky (g): 3.2, Sacharidy (g): 27.1, SAFA (g): 1.3, Cukry (g): 14.7, Vláknina (g): 1.6, Sůl (g): 0.1
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.