Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Letní salát z fety s celozrnou večkou

Zpět
  • Autor: JarmilaCernakova
  • Doba přípravy (min.): 20
  • Uživatelský recept
  • Porce: 1.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl, mletý pepř, ocet bazalka, zelená petrželka

Energetická hodnota celkem: 1517 kJ

Bílkoviny (g): 16, Tuky (g): 15, Sacharidy (g): 40, SAFA (g): 8, Cukry (g): 11, Vláknina (g): 6, Sůl (g): 3

Postup přípravy

Zeleninu omyjeme, koktejlová rajčátka překrojíme na polovinu, cibuli nakrajíme na jemno, okurku na kostky, černé olivy na kroužky. Zeleninu pokapeme olivovým olejem, přidáme jemně nasekané bylinky, lisovaný česnek, osolíme, opepříme, dochutíme octem. Salát ozdobíme kostkami krájené fety a kroužky černých oliv, podáváme s toasty celozrné večky.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři