Kategorie receptů
- Autor: JarmilaCernakova
- Doba přípravy (min.): 20
- Uživatelský recept
- Porce: 1.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Okurka salátová | 200 |
Rajčata Cherry | 100 |
Cibule | 5 |
Olivy černé | 10 |
Feta | 50 |
Olej olivový | 2 |
Česnek | 5 |
Petržel - nať | 16 |
Ocet Balsamico | 5 |
Žemle celozrnná | 40 |
Dochucovadla:
sůl, mletý pepř, ocet bazalka, zelená petrželka
Energetická hodnota celkem: 1517 kJ
Bílkoviny (g): 16,
Tuky (g): 15,
Sacharidy (g): 40,
SAFA (g): 8,
Cukry (g): 11,
Vláknina (g): 6,
Sůl (g): 3
Postup přípravy
Zeleninu omyjeme, koktejlová rajčátka překrojíme na polovinu, cibuli nakrajíme na jemno, okurku na kostky, černé olivy na kroužky. Zeleninu pokapeme olivovým olejem, přidáme jemně nasekané bylinky, lisovaný česnek, osolíme, opepříme, dochutíme octem. Salát ozdobíme kostkami krájené fety a kroužky černých oliv, podáváme s toasty celozrné večky.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.