Kategorie receptů
- Autor: JarmilaCernakova
- Doba přípravy (min.): 10
- Uživatelský recept
- Porce: 1.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Mrkev | 100 |
Cibule | 10 |
Křen | 7 |
Klasik jogurt bílý (Olma) | 40 |
Citronová šťáva | 10 |
Vejce celá průměr | 27 |
Rohlík celozrnný průměr | 100 |
Dochucovadla:
citronová šťáva
Energetická hodnota celkem: 1643 kJ
Bílkoviny (g): 15,
Tuky (g): 6,
Sacharidy (g): 69,
SAFA (g): 2,
Cukry (g): 13,
Vláknina (g): 12,
Sůl (g): 2
Postup přípravy
Mrkev nastrouháme, pokapeme citronovou šťávou, smícháme s jemně krájenou cibulí a strouhaným křenem. Zeleninu smícháme s jogurtem, hotovou pamazánku namažeme na rohlík a ozdobíme plátky vařeného vejce.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.