Kategorie receptů
- Autor: aknelufo
- Doba přípravy (min.): 15
- Uživatelský recept
- Porce: 3.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Okurka salátová | 460 |
Ocet | 30 |
Cukr bílý (řepný, třtinový) | 30 |
Dochucovadla:
cukr,ocet,pepř
Energetická hodnota celkem: 810 kJ
Bílkoviny (g): 5,
Tuky (g): 0,
Sacharidy (g): 45,
SAFA (g): 0,
Cukry (g): 39,
Vláknina (g): 5,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 270 kJ
Bílkoviny (g): 1.7, Tuky (g): 0, Sacharidy (g): 15, SAFA (g): 0, Cukry (g): 13, Vláknina (g): 1.7, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
okurku nastourháme na struhadle,dáme do misky,přidáme cukr,pepř a o cet,promícháme,dáme do ledinčky a podáváme ho vychlazený.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.