Kategorie receptů
- Autor: JarmilaCernakova
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 1.00
Ingredience
Dochucovadla:
sůl mletý bílý pepř zelená petrželka
Energetická hodnota celkem: 1587 kJ
Bílkoviny (g): 23,
Tuky (g): 12,
Sacharidy (g): 44,
SAFA (g): 3,
Cukry (g): 12,
Vláknina (g): 9,
Sůl (g): 3
Postup přípravy
Tyčinky a pórek nasekáme. Vmícháme rozšlehané vejce, osolíme, opepříme a propracujeme se lžící mouky. Nočky opečeme z obou stran. Ředkvičky nakrájíme na plátky, saláty natrháme na kusy. Zeleninu přelejeme osoleným a opepřeným jogurtem, přidáme nočky posypané strouhaným sýrem a petrželkou. Podáváme s celozrnou večkou.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.