Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Rajčatový salát s tatarkou

Zpět
  • Autor: pasztor
  • Doba přípravy (min.): 30
  • Uživatelský recept
  • Porce: 4.00

Ingredience

Dochucovadla:

Polévkové koření Podravka, pepř, sůl.

Energetická hodnota celkem: 2561 kJ

Bílkoviny (g): 11, Tuky (g): 33, Sacharidy (g): 68, SAFA (g): 3, Cukry (g): 41, Vláknina (g): 13, Sůl (g): 2

Energetická hodnota na 1 porci: 640 kJ

Bílkoviny (g): 2.8, Tuky (g): 8.3, Sacharidy (g): 17, SAFA (g): 0.8, Cukry (g): 10.3, Vláknina (g): 3.3, Sůl (g): 0.5

Postup přípravy

Opaříme rajčata a očistíme. Případně použijene Cherry rajčata, které nakrájíme na menší kousky, trochu salátové okurky, jarní cibulky a na konec drobně nakrájená bílá cibule. Promícháme přidáme dvě polévkové lžíce tatarky a dvě kávové lžičky Podravky. Dochutíme kořením dle chuti a necháme chvilku odležet v lednici.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři