Kategorie receptů
- Autor: pasztor
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Rajčata Cherry | 710 |
Cibule | 210 |
Cibulka jarní | 40 |
Okurka salátová | 60 |
Tatarská omáčka (Hellmann´s) | 80 |
Dochucovadla:
Polévkové koření Podravka, pepř, sůl.
Energetická hodnota celkem: 2561 kJ
Bílkoviny (g): 11,
Tuky (g): 33,
Sacharidy (g): 68,
SAFA (g): 3,
Cukry (g): 41,
Vláknina (g): 13,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 640 kJ
Bílkoviny (g): 2.8, Tuky (g): 8.3, Sacharidy (g): 17, SAFA (g): 0.8, Cukry (g): 10.3, Vláknina (g): 3.3, Sůl (g): 0.5
Postup přípravy
Opaříme rajčata a očistíme. Případně použijene Cherry rajčata, které nakrájíme na menší kousky, trochu salátové okurky, jarní cibulky a na konec drobně nakrájená bílá cibule. Promícháme přidáme dvě polévkové lžíce tatarky a dvě kávové lžičky Podravky. Dochutíme kořením dle chuti a necháme chvilku odležet v lednici.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.