Kategorie receptů
- Autor: KristyP
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Cizrna (v suchém stavu) | 35 |
Vejce celá průměr | 55 |
Tuňák ve vlastní šťávě | 75 |
Hořčice klasická (Spak) | 30 |
Energetická hodnota celkem: 1284 kJ
Bílkoviny (g): 33,
Tuky (g): 10,
Sacharidy (g): 23,
SAFA (g): 3,
Cukry (g): 6,
Vláknina (g): 5,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 321 kJ
Bílkoviny (g): 8.3, Tuky (g): 2.5, Sacharidy (g): 5.8, SAFA (g): 0.8, Cukry (g): 1.5, Vláknina (g): 1.3, Sůl (g): 0.5
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.