Kategorie receptů
- Autor: berta123
- Uživatelský recept
- Porce: 20.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Třešně | 400 |
Máslo čerstvé | 93 |
Mouka pšeničná hladká | 350 |
Vejce celá průměr | 55 |
Vejce celá průměr | 55 |
Vejce celá průměr | 55 |
Vejce celá průměr | 55 |
Vejce celá průměr | 55 |
Cukr bílý (řepný, třtinový) | 120 |
Cukr bílý (řepný, třtinový) | 120 |
Energetická hodnota celkem: 14685 kJ
Bílkoviny (g): 79,
Tuky (g): 107,
Sacharidy (g): 547,
SAFA (g): 62,
Cukry (g): 280,
Vláknina (g): 36,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 734 kJ
Bílkoviny (g): 4, Tuky (g): 5.4, Sacharidy (g): 27.4, SAFA (g): 3.1, Cukry (g): 14, Vláknina (g): 1.8, Sůl (g): 0.1
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.