Kategorie receptů
- Autor: JarmilaCernakova
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 1.00
Ingredience
Dochucovadla:
sůl, mletý pepř, suený tymián, citronová štáva
Energetická hodnota celkem: 1762 kJ
Bílkoviny (g): 35,
Tuky (g): 10,
Sacharidy (g): 47,
SAFA (g): 2,
Cukry (g): 11,
Vláknina (g): 5,
Sůl (g): 0
Postup přípravy
Maso mírně osolíme a opepříme. Očištěnou mrkev krátce povaříme. Z jogurtu, citronové šťávy a prolisovaného česneku připravíme marinádu, ve které necháme kuřecí plátky v chladu odležet. Zapékací misku potřeme olejem, rozložíme maso, potřeme zbylou marinádou, poklademe proužky krájené cibule a posypeme špetkou tymiánu. Dáme do trouby asi na dvacet minut zapéct. Hrášek a kukuřici slijeme a povařenou mrkev nakrájíme na kostičky, vše zamícháme do uvařené rýže. Podáváne s plátky okurky
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.