Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Kuřecí prsa zapečená v jogurtu, zeleninová rýže

Zpět
  • Autor: JarmilaCernakova
  • Doba přípravy (min.): 30
  • Uživatelský recept
  • Porce: 1.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl, mletý pepř, suený tymián, citronová štáva

Energetická hodnota celkem: 1762 kJ

Bílkoviny (g): 35, Tuky (g): 10, Sacharidy (g): 47, SAFA (g): 2, Cukry (g): 11, Vláknina (g): 5, Sůl (g): 0

Postup přípravy

Maso mírně osolíme a opepříme. Očištěnou mrkev krátce povaříme. Z jogurtu, citronové šťávy a prolisovaného česneku připravíme marinádu, ve které necháme kuřecí plátky v chladu odležet. Zapékací misku potřeme olejem, rozložíme maso, potřeme zbylou marinádou, poklademe proužky krájené cibule a posypeme špetkou tymiánu. Dáme do trouby asi na dvacet minut zapéct. Hrášek a kukuřici slijeme a povařenou mrkev nakrájíme na kostičky, vše zamícháme do uvařené rýže. Podáváne s plátky okurky

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři