Kategorie receptů
- Autor: Bossicek
- Uživatelský recept
- Porce: 16.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Mouka špaldová celozrnná | 130 |
Mouka pšeničná hladká | 130 |
Cukr hnědý (řepný, třtinový) | 130 |
Kypřící prášek do pečiva | 12 |
Smetana Lídl 10% Pilos | 300 |
Reveň | 500 |
Energetická hodnota celkem: 8192 kJ
Bílkoviny (g): 46,
Tuky (g): 34,
Sacharidy (g): 357,
SAFA (g): 21,
Cukry (g): 158,
Vláknina (g): 26,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 512 kJ
Bílkoviny (g): 2.9, Tuky (g): 2.1, Sacharidy (g): 22.3, SAFA (g): 1.3, Cukry (g): 9.9, Vláknina (g): 1.6, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.