Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Pečené kuřecí stehno

Zpět
  • Autor: brucky
  • Doba přípravy (min.): 45
  • Uživatelský recept
  • Porce: 1.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl, bylinky

Energetická hodnota celkem: 1567 kJ

Bílkoviny (g): 30, Tuky (g): 28, Sacharidy (g): 0, SAFA (g): 6, Cukry (g): 0, Vláknina (g): 0, Sůl (g): 0

Postup přípravy

Kuřecí stehno očistíme a zbavíme kůže. Osolíme, okořeníme bylinkami a vložíme do zapékací mísy. Podlijeme olivovým olejem a vodou. Pečeme do měkka. Podáváme se zeleninovým salátem.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

23. 03. 2015 10:32
Tuky, co dám pryč s kůží, zase doplním ve formě olivového oleje, který navíc tepelnou úpravou degraduji. Olivový olej (kvalitní) bych dal za studena na salátovou přílohu a pokud mám strach z tuku v kuřecí kůži, stehno můžu dusit jenom na vodě. Ale to se připravím o výbornou křupavou kůžičku ... Když dělám kuře s kůží, velká část tuku se stejně vypeče a stehno můžu péct jenom na vodě.

Naši partneři