Kategorie receptů
- Autor: danihelka
- Doba přípravy (min.): 10
- Uživatelský recept
- Porce: 3.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Okurka salátová | 520 |
Fruktosa | 15 |
Ocet | 30 |
Sůl | 5 |
Voda, minerální vody bez příchutě | 250 |
Dochucovadla:
Sůl, ocet,
Energetická hodnota celkem: 615 kJ
Bílkoviny (g): 5,
Tuky (g): 0,
Sacharidy (g): 33,
SAFA (g): 0,
Cukry (g): 26,
Vláknina (g): 5,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 205 kJ
Bílkoviny (g): 1.7, Tuky (g): 0, Sacharidy (g): 11, SAFA (g): 0, Cukry (g): 8.7, Vláknina (g): 1.7, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Oloupat a nastrouhat okurku. Lák: hrnek vody 200ml, lžička soli 6 lžiček octa, 3 lžičky cukru fruktopur
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.