Kategorie receptů
- Autor: lenvan
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 15.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Vejce celá průměr | 165 |
Cukr hnědý (řepný, třtinový) | 300 |
Smetana ke šlehání 31% | 200 |
Mouka pšeničná celozrnná | 350 |
Kypřící prášek do pečiva | 10 |
Energetická hodnota celkem: 13630 kJ
Bílkoviny (g): 75,
Tuky (g): 86,
Sacharidy (g): 533,
SAFA (g): 49,
Cukry (g): 307,
Vláknina (g): 42,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 909 kJ
Bílkoviny (g): 5, Tuky (g): 5.7, Sacharidy (g): 35.5, SAFA (g): 3.3, Cukry (g): 20.5, Vláknina (g): 2.8, Sůl (g): 0.1
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.