Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Bezlepková bábovka ala Renata

Zpět
  • Autor: Bubusajda
  • Doba přípravy (min.): 90
  • Uživatelský recept
  • Porce: 16.00

Ingredience

Energetická hodnota celkem: 14302 kJ

Bílkoviny (g): 50, Tuky (g): 156, Sacharidy (g): 450, SAFA (g): 71, Cukry (g): 259, Vláknina (g): 11, Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 894 kJ

Bílkoviny (g): 3.1, Tuky (g): 9.8, Sacharidy (g): 28.1, SAFA (g): 4.4, Cukry (g): 16.2, Vláknina (g): 0.7, Sůl (g): 0.1

Postup přípravy

Den dopředu si uvaříme pudink. Na začátku vytřeme formu máslem a vysypeme kokosem a ušleháme tuhý sníh. Heru utřeme se žloutky a cukrem a přidáme pudink. Poté přidáme mouku, prášek do pečiva a ušlehaný sníh. Do trošky přidáme kakao, aby bábovka byla dvojbarevná. Dáváme do předehřáté trouby a pečeme asi 60 min na plechu s vodou.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři