Kategorie receptů
- Autor: hrdlika1
- Doba přípravy (min.): 20
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Máslo čerstvé | 150 |
Cukr hnědý (řepný, třtinový) | 150 |
Mouka pšeničná polohrubá | 150 |
Vejce celá průměr | 220 |
Rybíz černý | 200 |
Energetická hodnota celkem: 11222 kJ
Bílkoviny (g): 45,
Tuky (g): 147,
Sacharidy (g): 293,
SAFA (g): 91,
Cukry (g): 173,
Vláknina (g): 22,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 2806 kJ
Bílkoviny (g): 11.3, Tuky (g): 36.8, Sacharidy (g): 73.3, SAFA (g): 22.8, Cukry (g): 43.3, Vláknina (g): 5.5, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.