Kategorie receptů
- Autor: katpan
- Doba přípravy (min.): 10
- Uživatelský recept
- Porce: 1.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Ovesné vločky jemné | 50 |
Mléko trvanlivé polotučné (1,5 % tuku) | 100 |
Cukr hnědý (řepný, třtinový) | 3 |
Sůl | 1 |
Dochucovadla:
Skořice, cukr, sůl, med
Energetická hodnota celkem: 976 kJ
Bílkoviny (g): 10,
Tuky (g): 5,
Sacharidy (g): 37,
SAFA (g): 2,
Cukry (g): 16,
Vláknina (g): 5,
Sůl (g): 0
Postup přípravy
Ovesné vločky povaříme v mléce se špetkou soli a cukru po dobu cca 2 minut.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.