Kategorie receptů
- Autor: Nojvirtka
- Uživatelský recept
- Porce: 20.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Ementál 45% | 100 |
Těsto listové | 400 |
Šunka kuřecí průměr | 260 |
Cibule | 150 |
Kečup | 25 |
Šunka vepřová průměr | 100 |
Vejce celá průměr | 55 |
Energetická hodnota celkem: 9996 kJ
Bílkoviny (g): 112,
Tuky (g): 138,
Sacharidy (g): 169,
SAFA (g): 78,
Cukry (g): 65,
Vláknina (g): 8,
Sůl (g): 13
Energetická hodnota na 1 porci: 500 kJ
Bílkoviny (g): 5.6, Tuky (g): 6.9, Sacharidy (g): 8.5, SAFA (g): 3.9, Cukry (g): 3.3, Vláknina (g): 0.4, Sůl (g): 0.7
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.