Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Bezlepkový linecký koláč s rybízem

Zpět
  • Autor: Bubusajda
  • Doba přípravy (min.): 45
  • Uživatelský recept
  • Porce: 8.00

Ingredience

Energetická hodnota celkem: 8058 kJ

Bílkoviny (g): 28, Tuky (g): 88, Sacharidy (g): 251, SAFA (g): 39, Cukry (g): 122, Vláknina (g): 17, Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 1007 kJ

Bílkoviny (g): 3.5, Tuky (g): 11, Sacharidy (g): 31.4, SAFA (g): 4.9, Cukry (g): 15.3, Vláknina (g): 2.1, Sůl (g): 0

Postup přípravy

Z mouky, másla, žloutků a trochy (30 g) cukru vypracujeme hladké těsto, které vyválíme a vložíme do pečící formy vyložené pečícím papríem. Těsto propícháme vidličkou (jinak by se nafouklo a udělalo bubliny) a dáme péct - až do zrůžovění. Během pečení korpusu si ušleháme bílky s cukrem (80 g) do pevné hmoty, do které opatrně vmícháme rybíz. Tuto směs nalijeme na upečený korpus a dáme zapéct. Vyndáme tehdy, když sníh na povrchu lehce ztmavne / zrůžoví.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři