Kategorie receptů
- Autor: Martina M.
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 1.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Špenát krájený mražený | 100 |
Cibule | 25 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 5 |
Bujón průměr (hotový) | 200 |
Vejce celá průměr | 14 |
Dochucovadla:
pepř, sůl, muškátový květ
Energetická hodnota celkem: 458 kJ
Bílkoviny (g): 4,
Tuky (g): 9,
Sacharidy (g): 5,
SAFA (g): 2,
Cukry (g): 3,
Vláknina (g): 3,
Sůl (g): 4
Postup přípravy
Na oleji zpěnit cibulku, na ní česnek a špenát, zalít 800 ml vody, rozpustit kostku kuřecího bujónu, před koncem varu přidat vejce.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.