Kategorie receptů
- Autor: JanaMoj
- Doba přípravy (min.): 15
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Fazolky | 450 |
Cibule | 250 |
Krůta bez kůže průměr | 200 |
Olej olivový | 5 |
Dochucovadla:
sůl, kari, chilli (tekuté)
Energetická hodnota celkem: 2381 kJ
Bílkoviny (g): 56,
Tuky (g): 11,
Sacharidy (g): 57,
SAFA (g): 4,
Cukry (g): 34,
Vláknina (g): 19,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 1191 kJ
Bílkoviny (g): 28, Tuky (g): 5.5, Sacharidy (g): 28.5, SAFA (g): 2, Cukry (g): 17, Vláknina (g): 9.5, Sůl (g): 0
Postup přípravy
mrazené fazolky uvaříme ve slané vodě do poloměka, slijeme na oleji orestujeme cibulku a odřezky z pečeného / vařeného masa, ochutíme solí, kari a chilli, přidáme fazolky a promícháme
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.