Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Adzuki dezert

Zpět
  • Autor: veraika
  • Doba přípravy (min.): 60
  • Uživatelský recept
  • Porce: 12.00

Ingredience

Dochucovadla:

1 lžička misa, 1 lžička čisté vanilky.

Energetická hodnota celkem: 6727 kJ

Bílkoviny (g): 41, Tuky (g): 32, Sacharidy (g): 272, SAFA (g): 1, Cukry (g): 87, Vláknina (g): 19, Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 561 kJ

Bílkoviny (g): 3.4, Tuky (g): 2.7, Sacharidy (g): 22.7, SAFA (g): 0.1, Cukry (g): 7.3, Vláknina (g): 1.6, Sůl (g): 0

Postup přípravy

Převzato z knihy Scotta Jurka Jez a běhej. Fazole Adzuki přes noc namočíme a druhý den je uvaříme podle základního receptu (nesolíme). Umixujeme fazole, banán, rýžové a kokosové mléko na hladkou hmotu. Přidáme obě mouky, karob, javorový sirup, vanilku a miso a dále mixujeme. Pokud chceme, přidáme goji a směs nalijeme na plech. Posypeme čokoládovými drobky - není nutné (výborné je použít datlovou čokoládovou tyčinku z DM drogerie). Pečeme v předem vyhřáté troubě na 200°C cca 45minut.

Hodnocení (6 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

09. 01. 2017 17:12
zajímavý :)
09. 01. 2017 17:12
zajímavý :)
09. 01. 2017 17:12
zajímavý :)
09. 01. 2017 17:12
zajímavý :)
09. 01. 2017 17:12
zajímavý :)
14. 02. 2014 13:05
dost nedostupné suroviny

Naši partneři