Kategorie receptů
- Autor: renca13
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Kuřecí stehno bez kůže | 227 |
Cibule | 50 |
Lečo zeleninové sterilované | 330 |
Olej olivový | 5 |
Kečup | 50 |
Energetická hodnota celkem: 2140 kJ
Bílkoviny (g): 50,
Tuky (g): 16,
Sacharidy (g): 40,
SAFA (g): 6,
Cukry (g): 25,
Vláknina (g): 11,
Sůl (g): 4
Energetická hodnota na 1 porci: 1070 kJ
Bílkoviny (g): 25, Tuky (g): 8, Sacharidy (g): 20, SAFA (g): 3, Cukry (g): 12.5, Vláknina (g): 5.5, Sůl (g): 2
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.