Kategorie receptů
- Autor: lm.aknel
- Uživatelský recept
- Porce: 24.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Mouka pšeničná polohrubá | 300 |
Vejce celá průměr | 220 |
Mléko trvanlivé polotučné (1,5 % tuku) | 100 |
Kypřící prášek do pečiva | 6 |
Cukr bílý (řepný, třtinový) | 200 |
Sůl | 2 |
Máslo čerstvé | 65 |
Rybíz černý | 1000 |
Energetická hodnota celkem: 13767 kJ
Bílkoviny (g): 69,
Tuky (g): 80,
Sacharidy (g): 575,
SAFA (g): 45,
Cukry (g): 314,
Vláknina (g): 74,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 574 kJ
Bílkoviny (g): 2.9, Tuky (g): 3.3, Sacharidy (g): 24, SAFA (g): 1.9, Cukry (g): 13.1, Vláknina (g): 3.1, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.