Kategorie receptů
- Autor: shipka45
- Doba přípravy (min.): 60
- Uživatelský recept
- Porce: 6.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Celer bulva | 200 |
Kedlubna | 150 |
Petržel - kořen | 150 |
Mrkev | 210 |
Kuřecí stehno bez kůže | 200 |
Vejce celá průměr | 110 |
Okurky sterilované průměr | 150 |
Cibule šalotka | 100 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 12 |
Dijonnaise (Hellmann´s) | 15 |
Dochucovadla:
soľ, čierne korenie
Energetická hodnota celkem: 4018 kJ
Bílkoviny (g): 71,
Tuky (g): 38,
Sacharidy (g): 79,
SAFA (g): 10,
Cukry (g): 47,
Vláknina (g): 25,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 670 kJ
Bílkoviny (g): 11.8, Tuky (g): 6.3, Sacharidy (g): 13.2, SAFA (g): 1.7, Cukry (g): 7.8, Vláknina (g): 4.2, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Uvarenú polievkovú zeleninu a mäso pokrájame, pridáme pokrájané uhorky, vajíčka , šalotku olej, horčicu, osolíme, okoreníme a opatrne premiešame.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.