Kategorie receptů
- Autor: upol1
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Tvaroh odtučněný průměr | 250 |
Tuňák ve vlastní šťávě | 56 |
Vejce celá průměr | 100 |
Cibulka jarní | 40 |
Citrony | 60 |
Energetická hodnota celkem: 1703 kJ
Bílkoviny (g): 59,
Tuky (g): 12,
Sacharidy (g): 18,
SAFA (g): 4,
Cukry (g): 15,
Vláknina (g): 4,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 426 kJ
Bílkoviny (g): 14.8, Tuky (g): 3, Sacharidy (g): 4.5, SAFA (g): 1, Cukry (g): 3.8, Vláknina (g): 1, Sůl (g): 0.5
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.