Kategorie receptů
- Autor: STOB
- STOB recept
- Porce: 1.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Králičí průměr | 100 |
Špenát krájený mražený | 200 |
Cibule | 40 |
Oleje (všechny druhy) | 5 |
Brambory zimní | 100 |
Energetická hodnota celkem: 1475 kJ
Bílkoviny (g): 29,
Tuky (g): 14,
Sacharidy (g): 28,
SAFA (g): 5,
Cukry (g): 7,
Vláknina (g): 7,
Sůl (g): 0
Postup přípravy
Králíka naporcujeme, potřeme česnekem, osolíme a okmínujeme. Můžeme přidat bylinky - například tymián nebo dobromysl. Upečeme s cibulí dozlatova. Mražený špenát nakrájíme na kostky, přidáme cibulku najemno pokrájenou a necháme na teflonovém nádobí podusit. Brambory omyjeme,oloupeme, rozkrájíme na menší kousky u uvaříme ve vodě se solí a kmínem.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.