Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Francouzské brambory

Zpět
  • Autor: mimiki
  • Doba přípravy (min.): 60
  • Uživatelský recept
  • Porce: 1.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl, pepř

Energetická hodnota celkem: 2031 kJ

Bílkoviny (g): 34, Tuky (g): 24, Sacharidy (g): 32, SAFA (g): 9, Cukry (g): 8, Vláknina (g): 2, Sůl (g): 4

Postup přípravy

Brambory uvařit, oloupat, nakrájet, přidat uvařené nakrájené maso, dát do olejem vymazané zapékací misky. V troubě zapékat 5 min., zalít vejcem rozšlehaným s mlékem (popř. s vodou) a dopéci.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři