Kategorie receptů
- Autor: makrup
- Uživatelský recept
- Porce: 6.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Mléko čerstvé polotučné (1,5 % tuku) | 100 |
Vejce celá průměr | 275 |
Máslo čerstvé | 60 |
Madeland 45% | 180 |
Tavený sýr 30 - 60% průměr | 150 |
Houska bílá | 120 |
Brambory (syrové) | 300 |
Brokolice | 1000 |
Energetická hodnota celkem: 11548 kJ
Bílkoviny (g): 157,
Tuky (g): 156,
Sacharidy (g): 176,
SAFA (g): 96,
Cukry (g): 44,
Vláknina (g): 38,
Sůl (g): 9
Energetická hodnota na 1 porci: 1925 kJ
Bílkoviny (g): 26.2, Tuky (g): 26, Sacharidy (g): 29.3, SAFA (g): 16, Cukry (g): 7.3, Vláknina (g): 6.3, Sůl (g): 1.5
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.