Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Piškot s jahodovým krémem

Zpět
  • Autor: skodibaba
  • Uživatelský recept
  • Porce: 25.00

Ingredience

Energetická hodnota celkem: 20082 kJ

Bílkoviny (g): 20, Tuky (g): 419, Sacharidy (g): 233, SAFA (g): 221, Cukry (g): 196, Vláknina (g): 9, Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 803 kJ

Bílkoviny (g): 0.8, Tuky (g): 16.8, Sacharidy (g): 9.3, SAFA (g): 8.8, Cukry (g): 7.8, Vláknina (g): 0.4, Sůl (g): 0

Postup přípravy

ušleháme 4 vejce s 10 dkg cukru a 1 vanilkovým cukrem, do toho přimícháme 0,5 sklenice vody (0,2l) a 0,5 sklenice oleje, 30 dkg polohrubé mouky, 1 kypřík, citronovou kůru, pečeme na 180st.C (plech velký + pečící papír) na vychladlý piškot natřeme krém: potřebujeme šťávu ze 2 malých jahodových kompotů - 0,5 l, pokud to nedá, dolijeme ji vodou, v ní svaříme 2 jahodové pudinky, mezitím rozšleháme 1,5 měkkého másla s trouchou cukru (opatrně, kompot může být sladký, popřípadě dosladit až na konec), vlahý puding po lžících zašleháváme do másla, nakonec tam zašleháme jahody ze 2 kompotů (na větší kousky)

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři