Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Pohankové rizoto s Créatif Mexiko zeleninová směs Bonduelle

Zpět
  • Autor: Boruv.ka
  • Doba přípravy (min.): 25
  • Uživatelský recept
  • Porce: 3.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl, pepř, sójová omáčka

Energetická hodnota celkem: 5496 kJ

Bílkoviny (g): 54, Tuky (g): 25, Sacharidy (g): 215, SAFA (g): 4, Cukry (g): 33, Vláknina (g): 43, Sůl (g): 3

Energetická hodnota na 1 porci: 1832 kJ

Bílkoviny (g): 18, Tuky (g): 8.3, Sacharidy (g): 71.7, SAFA (g): 1.3, Cukry (g): 11, Vláknina (g): 14.3, Sůl (g): 1

Postup přípravy

Pohanku propláchneme, přebereme a zalijeme vodou ( vývarem ), tak aby hladina sahala nad pohanku. za občasného míchání vaříme 10 - 12 min do měkka. Na oleji orestujeme pokrájenou cibuli a česnek, přidáme nadrobno nakrájené žampiony a nahrubo nastrouhanou mrkev, vše do měkka podusíme 7 minut. Ke směsi přidáme zbytek zeleniny a prohřejeme. Na závěr vše smícháme a libovolně dochutíme solí, pepřem, sójovou omáčkou, petrželí a strouhaným sýrem. Dobrou chuť !

Hodnocení (1 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři