Kategorie receptů
- Autor: zuhluch
- Uživatelský recept
- Porce: 22.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Vejce celá průměr | 275 |
Brambory rané | 2000 |
Hořčice plnotučná průměr | 20 |
Olej olivový | 120 |
Pažitka | 20 |
Rukola | 120 |
Energetická hodnota celkem: 12776 kJ
Bílkoviny (g): 79,
Tuky (g): 150,
Sacharidy (g): 349,
SAFA (g): 28,
Cukry (g): 39,
Vláknina (g): 29,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 581 kJ
Bílkoviny (g): 3.6, Tuky (g): 6.8, Sacharidy (g): 15.9, SAFA (g): 1.3, Cukry (g): 1.8, Vláknina (g): 1.3, Sůl (g): 0.1
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.