Kategorie receptů
- Autor: makrup
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Mouka pšeničná hladká | 250 |
Voda, minerální vody bez příchutě | 150 |
Olej olivový | 30 |
Cukr bílý (řepný, třtinový) | 5 |
Droždí | 20 |
Energetická hodnota celkem: 4976 kJ
Bílkoviny (g): 30,
Tuky (g): 33,
Sacharidy (g): 190,
SAFA (g): 5,
Cukry (g): 10,
Vláknina (g): 20,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 2488 kJ
Bílkoviny (g): 15, Tuky (g): 16.5, Sacharidy (g): 95, SAFA (g): 2.5, Cukry (g): 5, Vláknina (g): 10, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.