Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Kuřecí prsa v zelenině, mírně pikantní

Zpět
  • Autor: Valhr
  • Doba přípravy (min.): 45
  • Uživatelský recept
  • Porce: 127.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl, pepř, chilly, provensálské koření

Energetická hodnota celkem: 2925 kJ

Bílkoviny (g): 113, Tuky (g): 7, Sacharidy (g): 40, SAFA (g): 3, Cukry (g): 24, Vláknina (g): 17, Sůl (g): 2

Energetická hodnota na 1 porci: 23 kJ

Bílkoviny (g): 0.9, Tuky (g): 0.1, Sacharidy (g): 0.3, SAFA (g): 0, Cukry (g): 0.2, Vláknina (g): 0.1, Sůl (g): 0

Postup přípravy

nakrájenou cibuli zesklovatím na troše olivového oleje, přidám na proužky nakrájená kuřecí prsa, která orestuji. Potom přidám nakrájené papriky a za stálého míchání mírně podusím (pustí vlastní šťávu) pochvíli přidám oloupaná, pokrájená rajčata. Okořením solí, pepřem, chilly a provensálským kořením. Nechám podusit tak, aby se štáva zredukovala. Nazávěr přidám pokrájenou kyselou okurku a ihned odstavím z plotny.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři