Kategorie receptů
- Autor: Sestricka
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Červená řepa | 150 |
Créatif Mexico zeleninová směs sterilovaná (Bonduelle) | 100 |
Celer bulva | 50 |
Smetana zakysaná 12% | 20 |
Dochucovadla:
sůl, pepř
Energetická hodnota celkem: 837 kJ
Bílkoviny (g): 8,
Tuky (g): 4,
Sacharidy (g): 31,
SAFA (g): 2,
Cukry (g): 19,
Vláknina (g): 10,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 419 kJ
Bílkoviny (g): 4, Tuky (g): 2, Sacharidy (g): 15.5, SAFA (g): 1, Cukry (g): 9.5, Vláknina (g): 5, Sůl (g): 0.5
Postup přípravy
Uvařenou řepu nstrouháme na nudličky,přidáme nastrouhaný celer, zeleninovou směs a spojíme zakysanou smetanou dochutíme solí a pepřem.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.