Kategorie receptů
- Autor: pismik
- Uživatelský recept
- Porce: 8.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Jáhly | 200 |
Vejce celá průměr | 200 |
Tvaroh odtučněný průměr | 450 |
Mléko čerstvé polotučné (1,5 % tuku) | 500 |
Cukr hnědý (řepný, třtinový) | 40 |
Mandle | 100 |
Jihočeské AB | 30 |
Jablka | 200 |
Med | 30 |
Energetická hodnota celkem: 11467 kJ
Bílkoviny (g): 139,
Tuky (g): 113,
Sacharidy (g): 288,
SAFA (g): 37,
Cukry (g): 130,
Vláknina (g): 34,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 1433 kJ
Bílkoviny (g): 17.4, Tuky (g): 14.1, Sacharidy (g): 36, SAFA (g): 4.6, Cukry (g): 16.3, Vláknina (g): 4.3, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.