Kategorie receptů
- Autor: acmak
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Rajčatové pyré | 60 |
Smetana zakysaná 12% | 30 |
Celer řapíkatý | 60 |
Brambory rané | 60 |
voda | 400 |
Červená řepa | 100 |
Ocet Balsamico | 20 |
Česnek | 20 |
Mrkev | 40 |
Máslo čerstvé | 10 |
Energetická hodnota celkem: 1262 kJ
Bílkoviny (g): 6,
Tuky (g): 12,
Sacharidy (g): 41,
SAFA (g): 8,
Cukry (g): 21,
Vláknina (g): 8,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 631 kJ
Bílkoviny (g): 3, Tuky (g): 6, Sacharidy (g): 20.5, SAFA (g): 4, Cukry (g): 10.5, Vláknina (g): 4, Sůl (g): 0.5
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.