Kategorie receptů
- Autor: verisi
- Doba přípravy (min.): 40
- Uživatelský recept
- Porce: 24.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Mouka pšeničná hladká | 100 |
Mouka pšeničná celozrnná | 200 |
Tvaroh odtučněný průměr | 400 |
Cukren sypké | 60 |
Vejce celá průměr | 55 |
Mléko trvanlivé polotučné (1,5 % tuku) | 250 |
Broskve | 210 |
Vločky ovesné | 80 |
Olej palmojádrový, kokosový | 5 |
datlový sirup | 30 |
Mandle | 20 |
Energetická hodnota celkem: 9844 kJ
Bílkoviny (g): 120,
Tuky (g): 37,
Sacharidy (g): 380,
SAFA (g): 13,
Cukry (g): 126,
Vláknina (g): 41,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 410 kJ
Bílkoviny (g): 5, Tuky (g): 1.5, Sacharidy (g): 15.8, SAFA (g): 0.5, Cukry (g): 5.3, Vláknina (g): 1.7, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.