Kategorie receptů
- Autor: DanaDanca
- Uživatelský recept
- Porce: 16.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Hollandia Selský jogurt bílý | 400 |
Nektarinky | 800 |
Cukr bílý (řepný, třtinový) | 140 |
Solamyl bramborový škrob | 40 |
Mouka pšeničná polohrubá | 160 |
Vejce celá průměr | 165 |
Tvaroh odtučněný průměr | 500 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 36 |
Energetická hodnota celkem: 11344 kJ
Bílkoviny (g): 120,
Tuky (g): 72,
Sacharidy (g): 401,
SAFA (g): 22,
Cukry (g): 247,
Vláknina (g): 33,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 709 kJ
Bílkoviny (g): 7.5, Tuky (g): 4.5, Sacharidy (g): 25.1, SAFA (g): 1.4, Cukry (g): 15.4, Vláknina (g): 2.1, Sůl (g): 0.1
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.